Dohányzóasztal L104 Nova fehér


55 812 Ft
  • Raktáron

EAN: 3352187

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Dohányzóasztal L104 Nova fehér praktikus és modern kelléke lesz bármely nappalinknak. A letisztult, minimalista design és a fehér szín tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

Az asztal lapja kifejezetten strapabíró anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot, ezért nem kell aggódnod az asztal megkopásáért vagy sérüléséért. Az asztallap mellett két fiók is helyet kapott, ami lehetővé teszi, hogy rendszert tarts a dolgaink között.

Az asztallal praktikusan dolgozhatsz a laptopodon, felolvasáshoz, könnyed olvasáshoz vagy akár a nappali szórakoztatásához. A praktikus polcok és a kialakítás kényelmesen fér el az ülőbútorokkal szemben. Az asztal kiváló minőségű anyagokból készült. A felhasználóbarát kialakítás és az egyszerű stílus mindenki számára megfelelő.

Az L104 Nova dohányzóasztal minden bútorához passzol, így könnyen beilleszthető a nappaliba. Az asztal lapja könnyen törölhető, és a felület bármilyen folyadékba vagy szennyeződésbe könnyen bepiszokodik. Az asztal ára is nagyon vonzó, így kiválóan alkalmas ajándéknak is.

Ha praktikus, stílusos és modern dohányzóasztalt keresel a nappaliba, akkor a Dohányzóasztal L104 Nova fehér az ideális választás számodra!

Dohányzóasztal

Üdvözöljük a Dohányzóasztal alkatéziséhez szánt weboldalon! Ez a weboldal azoknak a bútorrajongóknak és barkácsolóknak szól, akik szívesen saját kezükkel készítenének egyedi és stílusos dohányzóasztalt. A dohányzóasztalak az otthonok egyik központi darabjai, hiszen többféle funkciót is ellátnak. Nemcsak kényelmes helyet biztosítanak az italoknak és nassolnivalónak, de tökéletes helyszínt teremtenek a társasági összejövetelekhez, játékestékhez vagy akár a munkához is. Azonban nagyon fontos, hogy a dohányzóasztal harmonizáljon környezetével és az egyéni ízléssel is. Az alkatézisünk célja, hogy segítséget nyújtson a dohányzóasztal elkészítéséhez. Az oldalon számos designötletet és útmutatót találhat az asztal kialakításához. A kategóriák között megtalálhatja a különböző méretű és formájú asztalokat, a különböző anyagokból készült asztalokat, valamint a különböző stílusú dohányzóasztalokat, hogy megtalálja a saját stílusához leginkább illőt. Az oldalunkon bemutatunk egy lépésről-lépésre útmutatót, amely részletesen ismerteti az asztal elkészítéséhez szükséges eszközöket, az anyagokat és a folyamatot. Megosztjuk Önnel a legjobb trükköket és tippet egy tökéletes alakításhoz, valamint azokat a lépéseket, amelyek segítenek elkerülni a gyakori hibákat és buktatókat. A weboldalunkon különféle felhasználói galériákat is találhat, amelyek inspirációt nyújthatnak az egyéni tervezéshez. Emberek osztják meg saját elkészített dohányzóasztalaikat és kiegészítőiket, hogy mások is megtudják, milyen fantasztikus eredményeket lehet elérni a saját kezű készítés. Bízunk benne, hogy weboldalunk segít inspirációt találni és ösztönözni fogja Önt, hogy elkészítse saját dohányzóasztalát. Hiszen semmi sem adhat nagyobb elégedettséget, mint amikor saját kezűleg alkotunk valamit, amit mindennap használhatunk. Lépjen be a lenyűgöző világába a dohányzóasztal alkatézisnek, és legyen részese ennek a kreatív és kihívást jelentő folyamatnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Gyakori kérdések Dohányzóasztal L104 Nova fehér termékhez

Gyakori kérdések és válaszok a Dohányzóasztal L104 Nova fehér termékre

Milyen anyagból van a dohányzóasztal?

Az asztal MDF lapból és fa lábakból készült.


Milyen méretű az asztal?

Az asztal méretei: H47 x Sz104 x M50 cm.


Szükséges-e szerelni az asztalt?

Igen, az asztal lapját és lábait szét kell szerelni, de a csomag tartalmazza a szükséges szerelési eszközöket és útmutatót.


Milyen színű a dohányzóasztal?

Az asztal fehér színű.


Milyen stílusú az asztal?

Az asztal modern stílusú, elegáns megjelenéssel.



Dohányzóasztal Barbossa 1 fehér Dohányzóasztal Barbossa 1 fehér

A boltba
ART DECO réz lerakóasztal ART DECO réz lerakóasztal

Az ART DECO lerakóasztal méretével és kompakt kialakításával nyerő választás kisebb terekbe is egyaránt.A többi ART DECO bútorral azonosan stabil krómozott réz színű vázból és letisztult üveg felületekből áll. Kör alakú talpazatának köszönhetően igazán stabilan áll, annak ellenére, hogy csak egyik oldalról támasztják alá lábak. Ez azonban igazán nagy előnyére válik, mivel pont ettől illeszthető be

A boltba
CURVED II rózsafa dohányzóasztal 100 cm CURVED II rózsafa dohányzóasztal 100 cm

A CURVED II rózsafa dohányzóasztal 100 cm egy elegáns és stílusos bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba. Az asztal mérete 100 cm, így ideális választás kisebb vagy közepes méretű nappaliba vagy társalgóba. Az asztal fő anyaga minőségi rózsafa, amely időtlen és természetes megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A rózsafa kiváló minőségű anyag, amely hosszú élettartammal rendelkezik,

A boltba
GUADALUPE fekete dohányzóasztal GUADALUPE fekete dohányzóasztal

A GUADALUPE dohányzóasztal a természet közelségét hozza el nappalidba. Feketére festett színe miatt bármilyen kanapé mellett jól kiegészíti az összképet.Skandináv és vintage szobákban fest csodálatosan. Tömör fa anyaga masszív terhelhetőséget biztosít.Szerezd be a GUADALUPE dohányzóaszt kínálatunkból most!

A boltba
EGON konzolasztal 1 fiókkal EGON konzolasztal 1 fiókkal

Az EGON konzolasztal kiváló felületet biztosít holmijaid tárolásához nappalidban. Az akrillal felületkezelt természetes barna akácfa és fekete acél keret kiemelkedő eleme lehet világos enterőröknek.Loft és indusztriális, valamint távol-keleti és japán stílusban berendezett otthonokba ajánljuk. Tágas felületének köszönhetően rámolhatsz akár az asztallapjára vagy az alatta elhelyezkedő polcokra és fiókba

A boltba
KAILY konzolasztal KAILY konzolasztal

A KAILY konzolasztal tekintélyt parancsoló bútordarab nappalidban. Az antikolt felületű, újrahasznosított barna szilfa színvilága tökéletesen harmonizál már natúr berendezési tárggyal.Loft, vintage és távol-keleti otthonokban mutatós igazán. 140 x 80 centiméteres mérete gondoskodik róla, hogy kényelmesen használhasd.Válaszd a nagyobbat és szerezd be a KAILY konzolasztalt otthonodba.

A boltba
IRIDE négyszögletes üveg dohányzóasztal 120x60 IRIDE négyszögletes üveg dohányzóasztal 120x60

Az IRIDE dohányzóasztalra nincsenek is elsőre szavak. Átlátszó, üveg kialakítása miatt minden szín mellett jól mutat.Modern és loft nappalikba ajánljuk. 120 centiméteres hosszúságú üveglapját egyedi, hajtott üvegláb tartja az exkluzív megjelenésért.Ne félj beszerezni egy törékenynek tűnő asztalt, rendeld meg az IRIDE dohányzóasztalt!

A boltba
LIQUID LINE L ezüst alumínium lerakóasztal LIQUID LINE L ezüst alumínium lerakóasztal

A tündöklő LIQUID lerakóasztal nappalid vagy akár hálószobád éke is lehet. Fényesen csillogó ezüst színe jól mutat mélykékkel és más sötét árnyalatokkal.Extravagáns megjelenésével könnyen feldobhat egy loft, modern vagy art déco belső teret. Rendhagyó dizájnja az olvadó fém látszatát kelti.Vásárold meg a LIQUID lerakóasztalt, hogy beragyogja otthonod!

A boltba
VALLIKA barna acél lerakóasztal VALLIKA barna acél lerakóasztal

A VALLIKA lerakóasztal rendhagyó, zománcfestékkel bevont bútordarab, mely ideális választás kisebb alapterületű teraszokra. A három, karcsú lábon álló, kerek formájú asztallapot márványszerű mintázat díszíti.Az egyedi formákat és a retró stílust preferálóknak biztosan elnyeri tetszését. Körben futó peremének köszönhetően biztonságban tudhatod rajta a poharakat és a törékeny dísztárgyakat is.Dobd fel

A boltba
PRESCOTT III fekete márvány dohányzóasztal PRESCOTT III fekete márvány dohányzóasztal

A dekoratív PRESCOTT kétrészes dohányzóasztal szettel teljessé teheted nappalid vagy hálószobád garnitúráját. A kerek, fekete márványlapok és a kecses, aranyszínű lábak együttese igazán finom kontrasztot eredményez.Minden tekintetben igazán modernek, ezért csodás látványt nyújthatnak elegáns, kortárs stílusú lakásokban. Nemcsak szépek, de praktikusak is, hisz lehet rajtuk a távirányító fix helye, hogy

A boltba
Kosár Italia Kosár Italia

Ez a forró új termék, a Kosár Italia, egyedi és stílusos kosár, amelyet minden olasz dizájner irigylésre fog. Kézművesen készült Olaszországban, ez a kosár tökéletes választás minden otthonba, hogy stílust és eleganciát adjon a berendezésnek. A kosár színe egyedi és modern, így könnyen illeszthető bármely enteriőrhöz. Használhatja a konyhában, a fürdőszobában vagy akár a nappaliban is, hogy rendben

A boltba
CONCIERGE barna rózsafa lerakóasztal CONCIERGE barna rózsafa lerakóasztal

A CONCIERGE lerakóasztal minden szinten a kényelmed szolgálja nappalidban. Barna asztallapja és fekete váza erős kontrasztot adnak bármely belső térhez.Loft és indusztriális, valamint távol-keleti stílusok találkozásának margójára illik. A kényelmes kis asztallap mellett egy újságtartó rekesz is rendelkezésedre áll a pakoláshoz.Ha kényelmesen használható felületre van szükséged, válaszd a LOFT ler

A boltba
DURA fekete acél dohányzóasztal 100 cm DURA fekete acél dohányzóasztal 100 cm

A DURA dohányzóasztal hasznos és helytakarékos eleme lehet nappalidnak. Porszórt fekete bevonatának köszönhetően szinte bármely színnel kombinálható.A matt fém dohányzóasztal az ipari stílust képviseli. A letisztult megjelenését egy extra polc is kiegészíti.Vidd haza a többfunkciós DURA dohányzóasztalt még ma!

A boltba
ELEGANCE fehér és arany üveg konzolasztal 80 cm ELEGANCE fehér és arany üveg konzolasztal 80 cm

A dekoratív ELEGANCE konzolasztallal teljessé teheted nappalid garnitúráját. A fehér márványmintás asztallap és a kecses, arany lábak együttese igazán finom kontrasztot eredményez.Minden tekintetben igazán modern, ezért csodás látványt nyújthat elegáns, kortárs stílusú lakásokban. Nemcsak szép, de praktikus is, hisz ez lehet legfontosabb tárgyaid helye, hogy többé sose kelljen keresni, ráadásul kisebb-nagyobb

A boltba
ELEGANCE fehér és arany üveg lerakóasztal 45 cm ELEGANCE fehér és arany üveg lerakóasztal 45 cm

A dekoratív ELEGANCE lerakóasztallal teljessé teheted nappalid garnitúráját. A fehér márványmintás asztallap és a kecses, arany lábak együttese igazán finom kontrasztot eredményez.Minden tekintetben igazán modern, ezért csodás látványt nyújthat elegáns, kortárs stílusú lakásokban. Nemcsak szép, de praktikus is, hisz ez lehet legfontosabb tárgyaid helye, hogy többé sose kelljen keresni, ráadásul kisebb-nagyobb

A boltba
Asztal, felhúzható  Eryk Tölgy centenárium Asztal, felhúzható Eryk Tölgy centenárium

Funkcionális dohányzóasztalt keres nappalijába? Az ERYK összecsukható dohányzóasztal nagyszerű megoldás kis lakásokba. Ez a mindennapokban praktikus dohányzóasztal, ha szükséges 200 cm hosszúságú nagy asztallá alakul. Könnyen kibontható és összecsukható - ilyen egyszerű! A dohányzóasztal 14 színben kapható. Kezelési és beállítási útmutató

A boltba
Asztal, felhúzható  Eryk Sötét hamu Asztal, felhúzható Eryk Sötét hamu

Funkcionális dohányzóasztalt keres nappalijába? Az ERYK összecsukható dohányzóasztal nagyszerű megoldás kis lakásokba. Ez a mindennapokban praktikus dohányzóasztal, ha szükséges 200 cm hosszúságú nagy asztallá alakul. Könnyen kibontható és összecsukható - ilyen egyszerű! A dohányzóasztal 14 színben kapható. Kezelési és beállítási útmutató

A boltba
SPIRAL arany vas lerakóasztal SPIRAL arany vas lerakóasztal

A SPIRAL lerakóasztal szett igazán gyönyörű és praktikus páros, mellyel feldobhatod a nappalid berendezését. A spirálokkal díszített, aranyszínű lábazatot alig túlnyúló, hófehér asztallap borítja.Jól mutathat sikkes, art déco stílusban berendezett lakásokban. A szett két darab, eltérő méretű lerakóasztalt tartalmaz, melyek külön-külön is használhatók.Vásárold meg most, hogy a SPIRAL lerakóasztalokon

A boltba
Dohányzóasztal Garold 120 tölgy artisan Dohányzóasztal Garold 120 tölgy artisan

A Garold 120 tölgy artisan dohányzóasztal egy stílusos és praktikus kiegészítő a nappaliba vagy a társalgóba. Ez a modern megjelenésű asztal tökéletesen illeszkedik a mai otthoni dekorációhoz, és egyaránt megfelelő nagyobb és kisebb terekben is. A tölgy artisan anyagválasztásnak köszönhetően ez az asztal rendkívül tartós és időtálló. Az asztal felső részén található vastag, masszív tölgyfa lap kiváló

A boltba
Dohányzóasztal Monolit fehér márvány 80 Dohányzóasztal Monolit fehér márvány 80

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Szék Chicago szürke
26 912 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regál Sigma Si4 fehér Lux/Konkrét
65 913 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kanapé Toronto 3R Zetta 291
175 157 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Emily 720 + 1313 dast grey
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy Sizer Primo 88/Lotus 92
97 114 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ABUS-Reťaz 1500/60 web red Piros 60 cm 3
5 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUTHORITY-SW-WAKA apple green Zöld L
5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhai munkalap 180cm/38mm antracit / U12168QR
38 612 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Albi Tükör double 21676
1 960 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Szürke 40
6 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Sonja W40 bézs
23 011 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben