Fleshlight Adriana Chechik Empress - vagina


32 990 Ft
  • Raktáron

Adriana Chechik a FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy újabb tagja, mely az erotika híres Csillagainak mintázta meg intim testrészeit, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat! Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált - mindez elmondható a Fleshlight termékekről. Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával

EAN: 810476014834

Gyártó: Fleshlight

Termékleírás

Adriana Chechik a FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy újabb tagja, mely az erotika híres Csillagainak mintázta meg intim testrészeit, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat!

Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált - mindez elmondható a Fleshlight termékekről.

Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Adriana Chechik ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készül. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, belső felszíni kialakítással.
A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában.
A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Adriana még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Tulajdonságok:
-egyedülálló USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-diszkrét, praktikus tárolótok
-víz alatt is használható
-Teljes hossza: kb. 25cm
-belső átmérő: kb. 1cm (nagyon rugalmas)

Anyaga: TPR, TPE(EU-rendeletnek megfelelő, Phthalát-mentes).

A terméket ajándék síkosítómintával együtt szállítjuk.

Eredeti Fleshlight termék, hiteles hologramos zárjeggyel lezárva, valódi Fleshlight tokban.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és DISZKRÉTEN szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Fleshlight Adriana Chechik Empress - vagina termék ára 32990,00.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

Férfi

A Férfi alkatéziséhez tartozó weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson a férfiakra az élet különböző területein. Az oldalon széleskörű információkat találhatsz a férfi testi, lelki és szellemi egészségről, az életvezetésről, az érzelmi intelligencia fejlesztéséről, a karrierépítésről és az életben való teljesítőképesség növeléséről. Az első szekcióban részletesen bemutatjuk a férfi testi egészség fontosságát és számos tanácsot adunk a testi egészség megőrzésére. Az egészséges étrend fontosságának kiemelése mellett ismertetjük a testmozgás, az egészséges életmód és az alvás fontosságát. A második szekcióban a férfiak szellemi egészsége áll a középpontban, amelyben tippeket szolgáltatunk az érzelmi egyensúly és az önismeret javítására. Részletesen tárgyaljuk a stresszkezelés és a kommunikáció fontosságát, valamint olyan témákat is érintünk, mint például a szorongás, depresszió és az érzelmi stressz kezelése. A harmadik szekcióban a karrierépítés és a szakmai teljesítmény növelése áll a középpontban. Az olvasók megtudhatják, hogyan érhetnek el sikert a karrierjükben, hogyan javíthatják a szakmai teljesítményüket és hogyan építhetnek magabiztosságot és hatékonyságot a munkájukban. Az alkatézis részben az olvasók megismerkedhetnek a keresztény tanításokkal, amelyek segíthetnek nekik az életük különböző területein. A keresztény alapvetéseinek ismertetése mellett számos tanácsot adunk a hit ápolására, a spirituális növekedésre és az életben való kitartásra. Végül, de nem utolsósorban, az oldalon számos cikket találhatsz az élet egyéb területeiről, mint például az emberi kapcsolatok, a pénzügyek, a szabadidő és a hobbi-kedvtelések. Az oldal egy részét a blog cikkek teszik ki, ahol a legújabb témákról lehet tájékozódni. A férfi alkatéziséhez tartozó weboldalunk célja az élet minden területén segítséget nyújtani a férfiaknak az egészséges, kiegyensúlyozott és teljes élet megteremtéséhez. Látogass el oldalunkra, és fedezd fel, hogyan lehet jobbá tenni az életedet!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Jogger melegítő Iron Aesthetics Partial, szürke Jogger melegítő Iron Aesthetics Partial, szürke

\"Jogger\" stílusú Iron Aesthetics melegítő alkalmas mindennapi vagy edzőtermi viseletre. Az oldalán kontrasztos csíkok helyezkednek el, melyek kompromisszummentes \"megjelenést\" kölcsönöznek. Viselése nagyon kényelmes, kellemesen \"szellőző\" és nem akadályoz a mozgásban. 

A boltba
Fitness pulóver cipzár nélkül Iron Aesthetics Unbroken, szürke Fitness pulóver cipzár nélkül Iron Aesthetics Unbroken, szürke

IRON Aesthetics  sportos pulóver, pamutból készült. Alkalmas mindennapi viseletre, de edzésekre is. Az \"Unbroken\" logójával kitűnsz a tömegből és vonzó külsőt nyújt. Viselése kényelmes, az említett pamutnak köszönhetően. Melegít, légáteresztő és nem akadályoz a mozgásban.

A boltba
Jogger melegítőnadrág Iron Aesthetics ELEMENT, szürke Jogger melegítőnadrág Iron Aesthetics ELEMENT, szürke

Iron Aesthetics JOGGER melegítőnadrág alkalmas edzésre, de mindennapi viseletre is. Az egyedi \"Iron Aesthetics\" logóval kitűnsz a tömegből és \"stílusos lookod\" lesz. Viselése kényelmes, melegít, légáteresztő és nem akadályoz a mozgásban.

A boltba
GRISPORT-Rush black Fekete 44 GRISPORT-Rush black Fekete 44

>

A boltba
NIKE-Manoa Leather SE rugged orange/armory navy Piros 45,5 NIKE-Manoa Leather SE rugged orange/armory navy Piros 45,5

>

A boltba
NIKE-Air Zoom Pegasus 38 black/green strike/total orange Fekete 44 NIKE-Air Zoom Pegasus 38 black/green strike/total orange Fekete 44

Nike férfi cipő. A Nike Air Zoom Pegasus futócipők divatos sportkialakításával tűnnek ki. A felsőrész légáteresztő hálója ötvözi a kívánt kényelmet és tartósságot a lábujjak szélesebb vágásával. A futócipők kényelmesek a kényelmes belső talpbetétnek és a cipő párnázott gallérjának köszönhetően. A Nike tornacipők fűzősek. A márka futócipői Nike React habszivacsot használnak, amely könnyű, rugalmas és

A boltba
BLIZZARD-SHORT CUT-Mens long sleeve, anthracite/neon yellow-20/21 Szürke XL/XXL BLIZZARD-SHORT CUT-Mens long sleeve, anthracite/neon yellow-20/21 Szürke XL/XXL

Férfi termopóló a Blizzard márkától. Szürke póló Kényelmes szabású férfi hosszú ujjú raglánujjal, amely biztosítja a kényelmet és a mozgás szabadságát. A termopóló puha anyagból készült, amely kellemes tapintású és jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A hosszú ujjú póló fagyos időben is garantálja a meleget. A férfi póló kényelmes viseletet biztosít. A Thermal alsóneműt síelésre, snowboardozásra,

A boltba
SKECHERS-Moreno Ederson black Fekete 41 SKECHERS-Moreno Ederson black Fekete 41

>

A boltba
ADIDAS ORIGINALS-Superstar core black/cloud white/core black Fekete 43 1/3 ADIDAS ORIGINALS-Superstar core black/cloud white/core black Fekete 43 1/3

>

A boltba
VANS-MN Filmore HI (Suede/Canvas) black/black Fekete 46 VANS-MN Filmore HI (Suede/Canvas) black/black Fekete 46

>

A boltba
Nike Dunk Hi Retro Se Bézs EUR 43 Nike Dunk Hi Retro Se Bézs EUR 43

Nike Dunk Hi Retro Se FJ4191-200 - férfi sportcipő, méret 43, szín bézs.

A boltba
Fila Rövidnadrág Yele Fekete EUR L Fila Rövidnadrág Yele Fekete EUR L

Fila Rövidnadrág Yele SS23SPM230235 - férfi rövidnadrág, méret L, szín fekete.

A boltba
Champion Polár Half Zip Top Zöld EUR M Champion Polár Half Zip Top Zöld EUR M

Champion Polár Half Zip Top 216695GS510 - férfi pulóver, méret M, szín zöld.

A boltba
Nike Air Max Flyknit Racer Kék EUR 45,5 Nike Air Max Flyknit Racer Kék EUR 45,5

Nike Air Max Flyknit Racer FD2765-400 - férfi sportcipő, méret 45,5, szín kék.

A boltba
Puma Palermo Kék EUR 42 Puma Palermo Kék EUR 42

Puma Palermo 39646307 - férfi sportcipő, méret 42, szín kék.

A boltba
Timberland Euro Sprint Fekete EUR 44 Timberland Euro Sprint Fekete EUR 44

Timberland Euro Sprint TB0A5VZD0011 - férfi téli cipő, méret 44, szín fekete.

A boltba
New Era Pulóver Kapucnis Ne Os None Sötétkék EUR M New Era Pulóver Kapucnis Ne Os None Sötétkék EUR M

New Era Pulóver Kapucnis Ne Os None 60416409 - férfi pulóver, méret M, szín sötétkék.

A boltba
Adidas Pulóver Kapucnis Essential Hoody Kék EUR M Adidas Pulóver Kapucnis Essential Hoody Kék EUR M

Adidas Pulóver Kapucnis Essential Hoody IA4891 - férfi pulóver, méret M, szín kék.

A boltba
Nike Póló Nike Sportwear Fekete EUR M Nike Póló Nike Sportwear Fekete EUR M

Nike Póló Nike Sportwear FD1322-010 - férfi póló, méret M, szín fekete.

A boltba
Nike Rövidnadrág M Nk Df Dna Crsovr 8In Ssnl Fekete EUR S Nike Rövidnadrág M Nk Df Dna Crsovr 8In Ssnl Fekete EUR S

Nike Rövidnadrág M Nk Df Dna Crsovr 8In Ssnl FN2883-010 - férfi rövidnadrág, méret S, szín fekete.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kanapé Tango Malmo 28 natural
147 816 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Ajtó Essen W8B 90 AV grey
26 912 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Komód Cezar 7 fehér
69 813 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Konyhaszekrény Tara V9-Ug-2k/4 White Mat
73 713 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
KAYLAND-CROSS GROUND GTX DARK BROWN Barna 42
66 690 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
AUTHORITY-MID-LIVINO blue Kék XXL
14 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Szék Kr-05 tölgy csomós
30 812 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Szekrény Nordi NSZ80 tölgy Artisan
116 615 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Női tanga QF7090E-ANI L
6 550 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 22%
Product Images
Kedvezmény 13%
Calvin Klein Női nadrág Bikini QF7096E-UB1 M
7 260 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Szekrény 45 Canaris 1 110 fekete/fekete
163 417 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
vidaXL 5 darab tömör fenyőfa TV-szekrény
108 480 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben