Komód Fil 60/3 tölgy


58 113 Ft
  • Raktáron

Komód Fil 60/3 tölgy

EAN: 3390180

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Komód Fil 60/3 tölgy remek választás a természetes szeretők számára. A kiváló minőségű tölgyfa anyagból készült, amely időtálló és tartós. A modern és elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen belsőépítészeti stílushoz illik. A hat fiókjának köszönhetően kényelmes tárolási lehetőséget biztosít a napi használati tárgyaknak és ruhaneműknek.

A termék méretei 90 cm magas, 60 cm széles és 40 cm mély, így ideális bútordarab a kisebb helyiségekben is. A fiókok könnyen nyithatóak és zárhatóak, így biztonságosan tarthatja benne értékeit. A tölgyfa finom élzárása és sima felülete kifinomult megjelenést kölcsönöz ennek a bútornak.

A Komód Fil 60/3 tölgy alkalmazkodik az Ön szükségleteihez. Tökéletes választás, ha szeretne egy kényelmes bútordarabot, amely nyugodt légkört teremt otthonában. Fekete, sárga vagy zöld színű dekorációk is jól mutatnak rajta. Végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére a lehető legjobb megjelenés eléréséhez. Adjunk hozzá egy természetes hatást otthonunknak a Komód Fil 60/3 tölgy segítségével.

Komód Fil 60/3 tölgy

Fa komódok

A Fa komódok alkatéziséhoz weboldal egy rendkívül hasznos és informatív forrást jelent mindenki számára, aki szekrényeket keres az otthonához. Az oldal célja, hogy felhívja a figyelmet a fa komódok sokoldalúságára és kiváló minőségére, amelyek kiváló választások lehetnek minden otthon berendezéséhez. Az oldalon számos különböző fa komódot találhatunk, amelyek az alkatéziséhoz köthetők. A komódok különböző méretűek, stílusúak és funkciókkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő darabot. Az oldal leírja az egyes komódok jellemzőit, és bemutatja azok előnyeit. A fa komódok alkatéziséhoz weboldal a legjobb minőségű anyagokból készült termékeket kínálja, amelyek tartósságukról és hosszú élettartamukról ismertek. A komódok jól ellenállnak a mindennapi használat során jelentkező sérüléseknek és kopásnak, és garantáltan évekig szolgálják a felhasználót. Az oldal alapos leírást nyújt minden egyes fa komódról, bemutatva azok jellegzetes vonásaikat és részleteit. Az olvasók tájékozódhatnak arról, hogy a komódok milyen anyagból készülnek (például tölgy, bükk, fenyő), milyen méretűek és hány rekeszesek. Az oldalon található képek és illusztrációk segítségével az olvasók egyértelmű képet kapnak arról, milyenek is a komódok valóságban. Az Fa komódok alkatéziséhoz weboldal továbbá hasznos információkat is nyújt az alkatézisének megfelelő komódok kiválasztásáról. Az olvasók megtudhatják, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venniük a vásárlás során. Például, hogyan kell az otthonukban rendelkezésre álló helyet mérni, hogy a megfelelő méretű komódot választhassák ki. Továbbá, az oldal bemutatja, hogy milyen részletekre érdemes figyelniük az árazással és a szállítással kapcsolatban. Az oldalon található hozzászólások és értékelések segítségével az olvasók véleményeket olvashatnak más vásárlókról, akik már használták az adott komódot. Ez segít nekik a döntés meghozatalában és bizalmat ad a termék minőségével kapcsolatban. Összességében az Fa komódok alkatéziséhoz weboldal egy kiváló forrás fa komódokhoz, amelyek tökéletes választások lehetnek az otthon berendezéséhez. Az oldal segít a vásárlóknak kiválasztani és megvásárolni a legmegfelelőbb komódot az alkatéziséhez, és részletes információkat nyújt a komódok minőségéről és tulajdonságairól.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Milyen méretű a Komód Fil 60/3 tölgy?

Az álló komód magassága 85 cm, szélessége 60 cm és mélysége 40 cm.


Milyen anyagból készül a komód?

A komód tölgyfa furnérlemezből készül, tölgy színben.


Milyen súlyú a Komód Fil 60/3 tölgy?

A komód súlya kb. 28 kg.


Hány fiókja van a komódnak?

A komódnak 3 fiókja van.


Kell-e szerelni a komódot?

Igen, a komódot lapraszerelve szállítjuk, és szerelésre szorul az otthonában.



Komód Fa fenyő 6s Skandica Sparta Palisander Komód Fa fenyő 6s Skandica Sparta Palisander

A boltba
Komód Fa bükk  4s Skandica Sparta Palisander Komód Fa bükk 4s Skandica Sparta Palisander

Az elegáns és időtlen Komód Fa bükk 4s Skandica Sparta Palisander által egy izgalmas és praktikus darabot kap otthonába. Ez a komód tökéletes választás mindenféle belső térbe, legyen az nappali, hálószoba vagy akár iroda. A Skandica Sparta Palisander termékcsalád tagjaként a komód mindenhol kiemelkedik az egyszerűségével és az enteriőrökbe könnyen illeszkedő dizájnjával. A bükkfa anyagot, melyet választottunk

A boltba
Komód Fa bükk  5s Skandica Sparta fehér Komód Fa bükk 5s Skandica Sparta fehér

A boltba
Komód Fa bükk  5s Skandica Sparta természetes Komód Fa bükk 5s Skandica Sparta természetes

A Komód Fa bükk 5s Skandica Sparta természetes egy elegáns és praktikus bútordarab a Skandika márkától. Ezt a komódot kifejezetten a természetes és letisztult stílus kedvelőinek tervezték. A komód tervezésekor a minőségi anyagokra és a funkcionalitásra helyezték a hangsúlyt. A bükkfa anyag kiváló minősége biztosítja a komód hosszú élettartamát, valamint kiváló stabilitást és tartósságot biztosít.

A boltba
Komód Fa bükk  5s Skandica Sparta Dió Komód Fa bükk 5s Skandica Sparta Dió

A boltba
Komód Fa bükk  6s Skandica Sparta fehér Komód Fa bükk 6s Skandica Sparta fehér

A boltba
Komód Fa bükk  6s Skandica Sparta Dió Komód Fa bükk 6s Skandica Sparta Dió

A boltba
Komód K10 fenyő Komód K10 fenyő

A Komód K10 fenyő egy elegáns és praktikus bútor darab, amely tökéletes választás lehet a hálószobádba vagy akár a nappaliba is. Ez a komód egyesíti a hagyományos fenyőfa természetes szépségét és tartósságát a modern designnal, így könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe. A Komód K10 fenyő méretei 100 cm hosszú, 80 cm magas és 40 cm mély, ami ideális hogy elegendő tárolóhelyet biztosítson a ruháidnak,

A boltba
Komód Fa bükk  Skandica Agava fehér Komód Fa bükk Skandica Agava fehér

A boltba
Komód Fa fenyő 3s Skandica Sparta természetes Komód Fa fenyő 3s Skandica Sparta természetes

A Komód Fa fenyő 3s Skandica Sparta természetes egy remek választás, ha szeretnél egy praktikus és stílusos bútordarabot otthonodba. Ez a komód kifejezetten a Skandináv stílus jegyeit hordozza magán, melyeket a természetes anyagok és letisztult vonalvezetés jellemzi. Ez a komód tökéletes megoldás, ha extra tároló felületre van szükséged a ruhák, könyvek, vagy bármely más apróságok rendezett elhelyezéséhez.

A boltba
Komód Fa fenyő 4s Skandica Sparta Palisander Komód Fa fenyő 4s Skandica Sparta Palisander

A Komód Fa fenyő 4s Skandica Sparta Palisander a tökéletes választás azoknak, akik stílusos és megbízható tároló megoldást keresnek otthonukba. Ez a komód tökéletes kombinációja a klasszikus és modern stílusnak, amely ideális bútordarab a hálószobákba, nappalikba vagy akár az előszobába is. Ez a komód a legmagasabb minőségű fenyőfából készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A boltba
Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta fehér Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta fehér

A boltba
Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta természetes Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta természetes

A Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta természetes egy kiváló minőségű komód, amely a Skandináv stílus jegyeit hordozza magán. A természetes fa anyag használata biztosítja az erős és tartós szerkezetet, míg a letisztult dizájnja modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A komód 5 kényelmes méretű fiókkal rendelkezik, amelyek rengeteg tárolási lehetőséget kínálnak. Ideális megoldás lehet

A boltba
Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta Palisander Komód Fa fenyő 5s Skandica Sparta Palisander

A Skandica Sparta Palisander komód tökéletes választás, ha egy elegáns és stílusos bútordarabra vágysz otthonodba. Ez a komód egyedi kézzel készült, magas minőségű fenyőfából készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A komód rendelkezik öt tágas fiókkal, amelyekben bőséges helyet találsz a ruháid, kiegészítőid vagy akár az otthoni irodádban használt tárgyak tárolására. A széles

A boltba
Komód Fa fenyő 6s Skandica Sparta természetes Komód Fa fenyő 6s Skandica Sparta természetes

A Komód Fa fenyő 6s Skandica Sparta természetes egy stílusos és praktikus bútordarab, amely tökéletes választás a nappaliba, hálószobába vagy előszobába. Ez a komód a természetes fa szépségét és a modern skandináv stílus minimalista vonalait ötvözi, így könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe. A komód kiváló minőségű fenyőfából készül, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A fa felülete

A boltba
Komód Fa bükk  4s Skandica Sparta Dió Komód Fa bükk 4s Skandica Sparta Dió

A boltba
Komód magas nyisd ki Malta artisan (860) Komód magas nyisd ki Malta artisan (860)

A boltba
Komód magas 2f Malta  világos szürke/ világos szürke (850) Komód magas 2f Malta világos szürke/ világos szürke (850)

A Komód magas 2f Malta egy praktikus és stílusos bútordarab, amely tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a tárolás és a dekoráció egyaránt fontos szempont. A világos szürke színű komód egy modern és időtálló megjelenést kölcsönöz a térnek, így könnyen illeszkedik a már meglévő bútorokhoz és enteriőr stílushoz. A komód két szekrényre oszlik, amelyek mindkettőben egy-egy állítható polc található.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Szék Chicago szürke
26 912 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regál Sigma Si4 fehér Lux/Konkrét
65 913 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kanapé Toronto 3R Zetta 291
175 157 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Emily 720 + 1313 dast grey
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy Sizer Primo 88/Lotus 92
97 114 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ABUS-Reťaz 1500/60 web red Piros 60 cm 3
5 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUTHORITY-SW-WAKA apple green Zöld L
5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhai munkalap 180cm/38mm antracit / U12168QR
38 612 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Albi Tükör double 21676
1 960 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Szürke 40
6 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Sonja W40 bézs
23 011 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben