Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB


26 912 Ft
  • Raktáron

Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB

EAN: 3326342

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

Az Artisan cappuccino konyhaszekrényeknek nincs párja! A prémium minőségű konyhaszekrények között verhetetlen választás lehet ez a 40D 1F BB típusú darab, mely tökéletesen illik az otthoni konyhába.

A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a szekrény időtálló és ellenálló legyen az egész család mindennapi használata során. Az Artisan cappuccino konyhaszekrény egyik legfontosabb előnye, hogy minden konyha stílusához és designjához könnyedén illeszthető. A modern és minimalista konyhatervezetek mellett a hagyományos stílusokhoz is kiválóan alkalmazkodik.

A szekrényben található egy fiók és egy tolóajtó, amelyek könnyedén kinyithatóak és teljes kényelmet nyújtanak. A belső tér azonban nem csak kényelmes, de funkcionális is. A polcok segítenek, hogy minden konyhafelszerelés és élelmiszer azonnal hozzáférhető legyen.

Az Artisan cappuccino konyhaszekrény magassága, szélessége és mélysége tökéletesen megfelel az átlagos konyhában használható méreteknek. Az elegáns cappuccino szín egyediséget sugároz, így az Artisan konyhaszekrények nem csak funkcionálisak, hanem a természetes, elegáns stílust is tükrözik.

Végezetül az Artisan cappuccino konyhaszekrény minden bizonnyal örökké egy elegáns és stílusos konyhai bútordarab, amely sikeresen fokozza a konyha hangulatát és funkcionalitását. Bízzon benne, hogy az Artisan cappuccino konyhaszekrény minden igényt kielégít, és hosszú időn túl szolgálja ki Önt és családját!

Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB

Alsó konyhaszekrények

Az Alsó konyhaszekrények alkatézise weboldal a Bútorok kategóriába tartozik, és részletes információkat nyújt a konyhai szekrényekről, különösen az alsó konyhaszekrényekről. A weboldal célja, hogy segítse az embereket választékban, vásárlásban és összeszerelésben az ideális alsó konyhaszekrényekkel kapcsolatban. A weboldal tartalma szerkezett és áttekinthető, hogy könnyen követhető legyen. Az első szekcióban bemutatja az alsó konyhaszekrények fontosságát és szerepét a konyhában. Részletes információkat nyújt arról, hogy miért elengedhetetlenek ezek a bútorok, milyen szerepet töltenek be a tárolásban és a konyhai eszközök szervezésében. Emellett a szekrények tervezése és az ergonómia is megemlítésre kerül, hogy még kényelmesebbé és használhatóbbá tegye a konyhát. A következő részben bemutatja a leggyakoribb anyagokat és stílusokat, amelyekből az alsó konyhaszekrények készülhetnek. Részletesen ismerteti az előnyöket és a hátrányokat, így segít a látogatóknak meghatározni az igényeiket és preferenciáikat. Emellett inspirációt nyújt a konyhai designhoz és az egyéni konyhai stílusokhoz. A weboldal további részében bemutatja az alsó konyhaszekrények különböző típusait, mint például a fiókos vagy ajtós szekrények, a sarokszerkezetek vagy az ergonómikus megoldások. Mindegyik típust részletesen leírja, és bemutatja a használati lehetőségeket és előnyöket. A "Vásárlás és összeszerelés" részben a weboldal konkrét tanácsokat nyújt a látogatóknak a megfelelő alsó konyhaszekrények kiválasztásához. Bemutatja a különböző márkákat és gyártókat, és segít kiválasztani a legmegfelelőbbet a stílus és az anyag szempontjából. Emellett hasznos tippeket nyújt az összeszereléshez, a szükséges eszközök és anyagok kiválasztásához, hogy a vásárlók sikeresen összerakják saját alsó konyhaszekrényeiket. A weboldal végén elérhetővé teszi a kapcsolatfelvétel módjait, ahol a látogatók kérdéseket tehetnek fel a termékekkel és az összeszereléssel kapcsolatban. Emellett linkeket is biztosít más releváns tartalmakhoz és további információkat tartalmazó oldalakhoz, amelyek segíthetik a látogatókat a döntési folyamatban és a konyhabútorok világában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Milyen típusú konyhaszekrény a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB egy egyajtós, 40 cm széles konyhaszekrény.


Milyen anyagból készült a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB tartós és strapabíró faforgácslemez anyagból készült, a lábak pedig műanyagból vannak.


Milyen színű a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB színe cappuccino, azaz világosbarna, ami jól illik a modern konyhák stílusához.


Hány polccal rendelkezik a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB egy polccal rendelkezik, amely könnyen állítható vagy eltávolítható.


Milyen típusú ajtója van a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB-nek?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB-nek egy puhányitó ajtaja van, ami csendes és finom mozgást biztosít a használat során.


Mekkora a Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB mérete?

A Konyhaszekrény Artisan cappuccino 40D 1F BB méretei: szélesség 40 cm, magasság 85 cm és mélység 38 cm.



Konyhaszekrény Sara lefkas 80D 2F BB Konyhaszekrény Sara lefkas 80D 2F BB

A Konyhaszekrény Sara lefkas 80D 2F BB tökéletes választás lehet bármely konyhába. Az elegáns, letisztult design mellett rendkívül praktikus és funkcionális is. A szekrény kiváló minőségű lefekvésű anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot. A két funkcionális fióknak és az ajtó mögötti tárolóhelynek köszönhetően rengeteg konyhai eszközt és felszerelést tudsz praktikusan elrendezni benne.

A boltba
Konyhaszekrény Prowansja D40S1 andersen fenyő Konyhaszekrény Prowansja D40S1 andersen fenyő

A Konyhaszekrény Prowansja D40S1 Andersen fenyő egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthoni konyhához. A termék tökéletes választás lehet minden olyan otthonba, ahol a rusztikus és vidéki stílus dominál. A konyhaszekrény masszív fenyőből készült, mely hosszú élettartamot és kiemelkedő minőséget biztosít. Az Andersen fenyő színe és mintázata csodásan passzol a Prowansja stílusú konyhához, ezzel

A boltba
Konyha szekrény ARTISAN fényes fehér 60D 1F BB Konyha szekrény ARTISAN fényes fehér 60D 1F BB

Csillogóan fehér és elegáns konyhai szekrény, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen modern konyhába. A ARTISAN széria tagjaként a 60 cm széles konyhaszekrény kiváló minőségű anyagokból készült, széles a márka stílusának megfelelően. Az 1 fiókos és 1 fiókos kialakításnak köszönhetően ebben a szekrényben könnyedén tárolhatod a konyhai eszközöket és edényeket. A csillogóan fehér felület könnyen tisztítható

A boltba
Konyhaszekrény Emporium D2E/60 light grey stone/fehér Konyhaszekrény Emporium D2E/60 light grey stone/fehér

10

A boltba
Konyhaszekrény Denis d60sł 2133 pl 2fr fehér szatén mat Konyhaszekrény Denis d60sł 2133 pl 2fr fehér szatén mat

A boltba
Oldalsó panel Denis 720x564 fehér szatén mat Oldalsó panel Denis 720x564 fehér szatén mat

A fehér szatén mat Oldalsó panel Denis tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol elegancia és stílus fontos szempont. Az 720x564 méretben kapható oldalsó panel ideális választás azoknak, akik szeretnék feldobni a szobájukat egy kis luxussal. A szatén anyag miatt rendkívül selymes tapintású és csillogó felületű, amely garantáltan vonzóvá teszi a helyiséget. A fehér szín pedig könnyen kombinálható

A boltba
Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 80d 3s bb Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 80d 3s bb

A boltba
Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 30d cargo bb Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 30d cargo bb

A Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 30d cargo bb egy magas minőségű és modern konyhaszekrény, amely tökéletes választás a stílusos és praktikus konyhához. Ez a szekrénytípus a konyha központjában mindazt nyújtja, amire szükséged lehet. A konyhaszekrény fehér matt felülettel rendelkezik, amely elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a konyhának. A fehér szín elemi eleganciája és időtlen vonzereje

A boltba
Konyhaszekrény Glamour8d Green Konyhaszekrény Glamour8d Green

A Konyhaszekrény Glamour8d Green tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a stílus és az elegancia fontos szerepet játszik a konyhatervezésben. Ez a modern és divatos konyhaszekrény egy különleges élettel tölti meg a konyhát, és a zöld szín szépségét hozza a térbe. A Glamour8d Green kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú éveken át biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet.

A boltba
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/artisan 50zl 1f bb Konyhaszekrény Stilo dustgrey/artisan 50zl 1f bb

A Konyhaszekrény Stilo dustgrey/artisan 50zl 1f bb egy elegáns és praktikus konyhai bútordarab, amely tökéletes kiegészítése lehet bármelyik modern vagy klasszikus stílusú konyhának. A szekrény két színben készül, a dustgrey és az artisan árnyalatokban, melyek könnyen illeszkednek az otthon bármelyik berendezéséhez. Az 50zl méretű szekrény ideális választás lehet kisebb konyhákba, ahol fontos az optimalizált

A boltba
Konyhaszekrény Max D60s/3 fehér Konyhaszekrény Max D60s/3 fehér

A boltba
Konyhaszekrény Max D60 Pl szürke Konyhaszekrény Max D60 Pl szürke

A boltba
Konyhaszekrény Max Drp Pl világos bézs Konyhaszekrény Max Drp Pl világos bézs

A Konyhaszekrény Max Drp Pl világos bézs egy modern és praktikus konyhabútor darabja, amely stílusos kialakításával és praktikus tárolóegységeivel garantálja a kényelmet és a funkcionalitást a konyhádban. A konyhaszekrény a strapabíró MDF anyagból készült, amely hosszú távú tartósságot biztosít. A világos bézs színű felület pedig elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a bútornak, amely könnyedén

A boltba
Konyhaszekrény Modena  40d 3s bb fekete/artisan tölgy Konyhaszekrény Modena 40d 3s bb fekete/artisan tölgy

A Konyhaszekrény Modena 40d 3s bb a modern és praktikus konyhatervezés egyik remek eleme. A fekete színű felület és az artisan tölgy színű betétek elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöznek ennek a konyhabútornak. A három ajtós szekrényben rengeteg hely található az edények, ételek és konyhai eszközök tárolására. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a szükséges elemeket,

A boltba
Konyhaszekrény Kate d60zl pl fehér Konyhaszekrény Kate d60zl pl fehér

A Konyhaszekrény Kate d60zl egy stílusos és praktikus választás a konyhába. A fehér színű szekrény elegáns megjelenést kölcsönöz bármely konyhának, és könnyen kombinálható más bútorokkal és dekorációval. A szekrény méretei ideálisak egy átlagos méretű konyhába, és elegendő tárolóhelyet biztosít az ételeknek, edényeknek és konyhai eszközöknek. Az ajtó sima felülete könnyen tisztítható, és az állítható

A boltba
Konyhaszekrény Kate d60sł 2133 pl 2fr világos szürke Konyhaszekrény Kate d60sł 2133 pl 2fr világos szürke

A Konyhaszekrény Kate d60sł 2133 pl 2fr világos szürke tökéletes választás minden olyan otthonhoz, ahol egy praktikus és stílusos tárolóelemre van szükség a konyhában. Ez a modern konyhaszekrény nemcsak rendkívül funkcionalitásáért, hanem elegáns megjelenéséért is érdemel dicséretet. Az első pillantásra elragadó világos szürke szín tökéletesen passzol bármilyen belső térhez, míg az egyedi felületkezelés

A boltba
Konyhaszekrény NESSA antracit 60dks-215 1f 3s Konyhaszekrény NESSA antracit 60dks-215 1f 3s

A Konyhaszekrény NESSA antracit 60dks-215 1f 3s tökéletes választás minden olyan otthon számára, ahol a stílus, a funkcionalitás és a minőség a legfontosabb szempontok. Ez a modern és elegáns konyhaszekrény nemcsak remekül mutat a konyhában, hanem rengeteg tárolóhellyel is rendelkezik, hogy minden konyhai eszköz és hozzávaló könnyen megtalálja a helyét. Az antracit színű konyhaszekrény lenyűgöző megjelenést

A boltba
Konyhaszekrény NESSA antracit 60dps-215 1f 3s Konyhaszekrény NESSA antracit 60dps-215 1f 3s

A boltba
Konyhaszekrény Patricia DN 105 L Konyhaszekrény Patricia DN 105 L

A Konyhaszekrény Patricia DN 105 L egy elegáns és praktikus tároló megoldás, amely tökéletes választás lehet a modern és klasszikus stílusú konyhákba egyaránt. Ez a konyhaszekrény kiváló minőségű anyagokból készül, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. Az MDF és a laminált fa kombinációja megadja a bútornak a szükséges stabilitást, miközben könnyen tisztítható és karbantartható. A szekrény

A boltba
Konyhaszekrény MIA fényes fehér/fehér 60dps-210 1f 3s Konyhaszekrény MIA fényes fehér/fehér 60dps-210 1f 3s

A Konyhaszekrény MIA fényes fehér/fehér 60dps-210 1f 3s egy kiváló minőségű és praktikus választás egy modern konyha számára. Ez a termék a funkcionalitást és a stílust ötvözi, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A szekrény fő jellemzője az elegáns fényes fehér kivitel, amely felfrissíti a konyha megjelenését, és világosabbá teszi az egész teret. A fehér színű konyhabútorok időtlen

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Ágyrács Trioflex NV 120/200
104 915 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Könyvszekrény Nepean tölgy waterford
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Talalay Blue Aloe Vera 180/200
834 244 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity R-60-1K/5 Anthracite
42 512 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
BOOT DOC-CORK Barna 45 2/3 (MP300)
10 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 7%
Hugo Boss Férfi fürdőnadrág BOSS 50469594-538 L
14 340 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
COQUI-Naitiri metallic black Fekete 37
4 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konzol polc alá WSWP 400 SZ400X250X4,0
2 727 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Komód Fa bükk 3s Skandica Sparta természetes
276 522 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 34%
Jack&Jones Férfi dzseki JJETOBY 12235859 Black XL
13 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben