Pohovka Flora Monolith 15


140 055 Ft
  • Raktáron

A Flora egy egyszerű és időtálló kanapé, amely tökéletes lesz egy tinédzser szobájába és egy olyan nappaliba, ahol kissé korlátozott a szabadidő eltöltésére szolgáló hely. Két nagy háttámlával és két kis háttámlával van felszerelve, amelyek laza kartámaszként szolgálnak, és nyak- vagy háttámlaként használhatók. Velúr, hidrofób és kellemes tapintású Monolith szövetből készült. A kanapé a DL-mechanizmusnak

EAN: 3338972

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

Pohovka Flora Monolith 15 egy kivételes minőségű kanapé, mely a modern és letisztult design jegyében készült. Igényes megjelenését és letisztult vonalait könnyen illesztheti bármely stílusú belső térbe. A kanapé ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és pihentető ülőszerű, melyet mindenki élvezni fog.

A Flora Monolith 15 kanapé méretei 220 cm x 107 cm x 86 cm, szélessége és hossza lehetővé teszi, hogy akár 3-4 személy is kényelmesen elférjen rajta. A kanapé váza erős és stabil, ami lehetővé teszi az évekre szóló használatot.

A pohozka Flora Monolith 15 modelljének lábai fából készülnek, amely harmonizál a textilekkel és a szürke színű kárpitozással. A kárpit anyaga könnyen tisztítható és tartós, amely hosszú időn keresztül megóvja szépségét.

Ez a kanapé tökéletes ahhoz, hogy a korábban üresen álló tér eddig kihasználatlan sarokjában elférjen. Összeszerelése egyszerű és gyors, így hamar használatba veheti a kanapét.

Ha egy minőségi, időtálló kanapéra van szüksége, mely kényelmet, tartósságot és modern megjelenést biztosít, akkor a Flora Monolith 15 tökéletes választás lehet az Ön számára. Az egyetlen döntés, amit meg kell hoznia, az, hogy milyen színben kárpitozza be az Ön otthonát illetve milyen mintát, de az egy biztos, hogy a Flora Monolith 15-nel Ön soha nem fog mellélőni!

A Flora egy egyszerű és időtálló kanapé, amely tökéletes lesz egy tinédzser szobájába és egy olyan nappaliba, ahol kissé korlátozott a szabadidő eltöltésére szolgáló hely. Két nagy háttámlával és két kis háttámlával van felszerelve, amelyek laza kartámaszként szolgálnak, és nyak- vagy háttámlaként használhatók. Velúr, hidrofób és kellemes tapintású Monolith szövetből készült. A kanapé a DL-mechanizmusnak köszönhetően könnyen kihajtható, a praktikus tárolórekeszben pedig az ágynemű is elfér.

Nappali kanapék

Az Nappali kanapék alkatéziséhez szánt weboldal közelgő megjelenése minden bútorok iránt érdeklődő vásárló figyelmét magára vonzza. Ez a weboldal, amely a Bútorok kategóriába tartozik, egy új dimenziót hoz a nappali tervezéshez és dekoráláshoz. A nappaliak a családi élet központjává váltak, így nagyon fontos, hogy a kanapék kényelmesek és stílusosak legyenek. Az Nappali kanapék alkatézise a kiváló minőségben és stílusos formatervezésben rejlik. Ez a weboldal különböző típusú kanapékat kínál, amelyek mindenki ízléséhez és elvárásaihoz igazodnak. A klasszikus, modern és általános stílusú kanapék közül könnyedén választhatunk, annak érdekében, hogy a nappaliban álmodott tervezésünk valóra váljon. Minden kanapé tartós és kiváló minőségű anyagokból készül, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldalán minden kanapékhoz részletesen leírt funkciók tartoznak. Az ülőfelületek, a háttámlák és a párnák ergonomikusan vannak kialakítva, hogy tökéletes kényelmet nyújtsanak. Az oldalakon megtalálható információk segítséget nyújtanak abban, hogy könnyen válasszon a különböző méretek és stílusok között. Az alkatézis részletesen bemutatja a kanapék anyagait és minőségét, valamint azok karbantartásának módjait, hogy a vásárlók bármikor tájékozódhassanak és támaszkodhassanak az információkra. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala figyelembe veszi a vásárlók változatos igényeit és előnyeit. Az árak és ajánlatok könnyen elérhetőek, így mindenki megtalálja a neki megfelelő árkategóriát és minőséget. Az alkatézis részletesen tájékoztat minden egyes kanapéról, beleértve a színek, anyagok és stílusok választékát, hogy a vásárlók képesek legyenek azonnal dönteni. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala intuitív navigációs rendszert kínál, hogy a vásárlók gyorsan és hatékonyan keressenek rá a kívánt kanapéra. Egy egyszerű keresőmező segítségével a látogatók könnyen megtalálhatják a nekik legjobban megfelelő kanapét. Az oldal szintén tartalmaz egy Interaktív Galériát, ahol a vásárlók megtekinthetik a kanapék különböző látványképeit és inspirációt szerezhetnek otthonuk díszítéséhez. Az Nappali kanapék alkatézise magas szintű szolgáltatást nyújt minden látogató számára. Ha további kérdései vannak, könnyen kapcsolatba léphet a weboldal ügyfélszolgálati csapatával, akik készséggel segítenek. A weboldal fejlesztői garanciát vállalnak a vásárlók elégedettségére és biztosítják, hogy a kanapék minden igényét és elvárását kielégítik. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala egyszerűen hozzáférhető és megbízható bútorinformációkkal szolgál. Bármilyen nappali tervezése legyen is a célja, ez a weboldal a legjobb választás a tökéletes kanapé kiválasztásához.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Milyen anyagból készült a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 az ülőfelülettel és háttámlával puhán bélelt bútorszövetből készült, míg a váz acélból áll.


Milyen méretben kapható a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 méretei 240 cm szélesség, 92 cm magasság és 105 cm mélység.


Milyen színválasztékban érhető el a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 szürke és bézs színekben kapható.


Van-e hozzá tartozó puff?

Nem, a Pohovka Flora Monolith 15-hez nincs hozzá tartozó puff.


Hány személy tud kényelmesen elférni a Pohovka Flora Monolith 15-on?

A Pohovka Flora Monolith 15 széles méretei mellett akár négy ember is kényelmesen elfér rajta.


Milyen stílusú a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 modern stílusú, letisztult vonalakkal és sima felülettel.


Hogyan tisztítható a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 tisztításakor ajánlott a bútorszövet színe és anyaga szerinti tisztítószert használni, illetve nedves ruhával óvatosan, körkörös mozdulatokkal tisztítani.


Van-e garancia a Pohovka Flora Monolith 15-re?

Igen, a Pohovka Flora Monolith 15-re 2 év garancia vonatkozik.


Lerakható-e az egész Pohovka Flora Monolith 15 háttámlával együtt az alvásra?

Igen, az egész Pohovka Flora Monolith 15 háttámlával együtt lehajtható, így kényelmes alvóhelyet biztosít.


Melyik országban készült a Pohovka Flora Monolith 15?

A Pohovka Flora Monolith 15 Európai Unióban gyártott termék.


Szükséges-e szerelni a Pohovka Flora Monolith 15-öt?

Igen, a Pohovka Flora Monolith 15 összeszerelést igényel, azonban a csomag tartalmazza az összes szükséges szerelvényt és szerelési útmutatót.



Kanapé Daren J Portland 95 Kanapé Daren J Portland 95

A Daren kanapé egy minimalista alakú és kényelmes kanapé, ideális nappali, előszoba vagy gyermekszoba. Egyszerű kialakításának köszönhetően könnyedén harmonizál a kollekció többi bútorával, és létrehozza: a taburettel - meghosszabbított kanapé lábtartóval, egy második kanapéval - egy nagyobb kanapéval, és két ellentétes elrendezésű kanapéval együtt egy taburettel - még egy sarok is. Döntse el maga,

A boltba
Kanapé Melo Kanapé Melo

A boltba
Kanapé Tristan Bluvel 78/wenge Kanapé Tristan Bluvel 78/wenge

A Kanapé Tristan Bluvel 78/wenge egy elegáns és stílusos kanapé, amely tökéletes választás a modern enteriőrökbe. Az elegáns kék színű Bluvel anyag párosul a sötétbarna wenge színű lábakkal, így ez a kanapé kellően feltűnő, de ugyanakkor önállóan is kifinomult megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A kanapé ideális méreteivel (78 hüvelyk, vagyis kb. 198 cm széles) kényelmet és kényeztetést kínál mindazoknak,

A boltba
Kanapé Tristan Bluvel 68/wenge Kanapé Tristan Bluvel 68/wenge

A Tristan Bluvel 68/wenge kanapé egy igazán stílusos és elegáns bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik minden modern otthonba. A kanapé egyediségét és vonzerejét az általa nyújtott kényelem és minőség teszi teljessé. Ez a kanapé a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig élvezheti a kényelmet és tartósságot. A tartós fa váz és a kiváló minőségű

A boltba
Kanapé Bella 120 Alfa 3+1 Kanapé Bella 120 Alfa 3+1

A Bella egy egyszerű, klasszikus alakú kanapé, kicsi helyiségekbe alkalmas. Fel van szerelve kocsi alapú alvás funkcióval és ágynemű tárolására szolgáló helyel. Párnázott háta van, így bárhová elhelyezheti a szobában. Felhívja a figyelmet a pontos feldolgozására. A kanapé váz és szerkezete tömör fából és bútorlapokból készül. Az ülések nagy szilárdságú poliuretán habból készültek. A kanapé a következő

A boltba
Kanapé Nata Fantasy Velvet 315 Kanapé Nata Fantasy Velvet 315

A boltba
Kanapé Hugo Cayenne 1132 Kanapé Hugo Cayenne 1132

magasság [cm]: 78 szélesség [cm]:146 mélység [cm]: 70 anyag: műbőr meghatározás: univerzális lábak: igen súly [kg]: 44

A boltba
Kanapé Kaja Ii M67+Suedine 1335 Kanapé Kaja Ii M67+Suedine 1335

Kompakt és kényelmes kanapé két ember számára, jól működik a gyermekszobában, a vendégszobában és egy kis nappaliban. A színes szövetek széles választéka mindenki számára kínál lehetőségeet a választásra, még a legigényesebb kis felhasználók számára is. Kanapé alvás funkcióval és praktikus tárhely az ágyneműhöz.

A boltba
Kanapé Sweet Riviera 16 Kanapé Sweet Riviera 16

A boltba
Kanapé Sweet Riviera 59 Kanapé Sweet Riviera 59

A Sweet Riviera 59 Kanapé egy lenyűgözően kényelmes és stílusos bútordarab, amely kiválóan illeszkedik bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe. Ez a kanapé megtestesíti a minőséget és az eleganciát, és garantáltan feldobja bármely helyiség megjelenését. A Sweet Riviera 59 Kanapé kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A kanapé strapabíró vázszerkezete

A boltba
Kanapé Monaco Velluto 11 Kanapé Monaco Velluto 11

A Kanapé Monaco Velluto 11 egy elegáns és modern darab, amely lenyűgöző stílust és kényelmet nyújt a nappalidnak vagy bármely más helyiségnek. Ez a kanapé Monaco kollekció része, mely a legújabb trendeket követve készült, hogy felfrissítse és feldobja otthonod díszítését. A Monaco Velluto 11 kanapé a prémium minőségű velluto anyagnak köszönhetően extra puha és sima tapintású. Ez a luxus textil ideális

A boltba
Kanapé Monaco Velluto 08 Kanapé Monaco Velluto 08

A boltba
Kanapé Marion Monolith 77 Kanapé Marion Monolith 77

A Kanapé Marion Monolith 77 egy lenyűgöző és elegáns kanapé, amelynek dizájnja garantáltan lenyűgözi majd otthona mindenkiét. A modern megjelenésű kanapé kombinálja az egyszerűséget a kifinomult stílussal, így egy igazi designdarabbá válik a nappaliban vagy a hálószobában. A kanapé párnázottsága és ergonómikus kialakítása kiváló kényelmet nyújt az ülőfelületen. A könnyedén tisztítható szövet anyag,

A boltba
Kanapé Torino Kreta 06+Haiti 14 szürke Kanapé Torino Kreta 06+Haiti 14 szürke

A modern stílusban és színekben lévő Torino kanapé érdekes és funkcionális bútordarab. Ideális kiegészítő a nappali vagy a gyermekszoba számára. A kartámaszok kicserélésével két profilpárnára nagyobb ülésterületet kapunk, és két nagy párnaháza lehetővé teszi az ülést és a pihenést, amellett, hogy elegáns. A kanapé a DL-nek köszönhetően gyorsan kibontható.

A boltba
Kanapé Malwa 2 Kronos 1, láb A Kanapé Malwa 2 Kronos 1, láb A

A Malwa 2 Kronos 1 kanapé egy stílusos és kényelmes bútordarab, mely ideális választás lehet nappaliba vagy otthoni irodába is. A kanapé meglepő kényelmet és minőséget nyújt, kombinálva egyszerű, letisztult designnal. A kanapé lábai A típusúak, melyek strapabíró és stabil kialakításúak. Ezek a lábak hozzájárulnak a kanapé elegáns megjelenéséhez, valamint könnyen illeszthetőek a bútor többi részéhez. A

A boltba
Kanapé Lara Solar 99 Kanapé Lara Solar 99

A boltba
Kanapé Blanka Element 6 Kanapé Blanka Element 6

A Kanapé Blanka Element 6 egy elegáns és stílusos bútordarab, amely a modern otthonokba tökéletesen illik. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról, ez a kanapé igazi központi darabja lesz az enteriőrnek. A kanapé kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és ellenállóságot biztosítanak. A szövet választásához speciális figyelmet fordítottunk, hogy kellemes tapintást és kényelmet

A boltba
Kanapé Isona Vogue 09 Kanapé Isona Vogue 09

A boltba
Kanapé Melody Mono 247 Kanapé Melody Mono 247

A boltba
Kanapé Tori Castel 04 Kanapé Tori Castel 04

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Szék Chicago szürke
26 912 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regál Sigma Si4 fehér Lux/Konkrét
65 913 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kanapé Toronto 3R Zetta 291
175 157 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Emily 720 + 1313 dast grey
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy Sizer Primo 88/Lotus 92
97 114 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ABUS-Reťaz 1500/60 web red Piros 60 cm 3
5 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUTHORITY-SW-WAKA apple green Zöld L
5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhai munkalap 180cm/38mm antracit / U12168QR
38 612 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Albi Tükör double 21676
1 960 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Szürke 40
6 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Sonja W40 bézs
23 011 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben